Kezdd a leg­sokoldalúbb mély serpenyővel a - tól

Kezdd a leg­sokoldalúbb mély serpenyővel a - tól

Próbáld ki féláron, és fedezd fel a rozsdamentes edények varázsát. Ha nem válik be, visszakapod a pénzed.
53 370,00 HUF 26 590,00 HUF
Kezdeni a FABINI-val
Próbáld ki féláron, és fedezd fel a rozsdamentes edények varázsát. Ha nem válik be, visszakapod a pénzed.
53 370,00 HUF26 590,00 HUF
Kezdeni

„A serpenyő, amire a nevemmel vállalok garanciát.“

Jan Fabini

Jan Fabini

„A serpenyő, amire a nevemmel vállalok garanciát.“

Jan Fabini

Jan Fabini

Új cseh edénymárka
100 000+ elégedett vásárló
FABINI garancia -akár használtan is visszaküldheted
Minden recepthez

A pihe‑puha palacsintáktól az alla bolognese ragúig és az amerikai pizza-ig – egy serpenyő, végtelen lehetőség.

Indukcióhoz és mosogatógépbe is

A rozsdamentes acél mindent kibír: főzz vele indukción, hagyd bent a sütőben, és mosogatógépben is tisztíthatod.

25 év garancia a tartósság bizonyítékaként

Prémium rozsdamentes acél, hároméves fejlesztés után, hogy egész életedben hű társad legyen.

A mindennapi főzéshez legkedveltebb serpenyő

FABINI Garancia

„És ha mégsem nyeri el a tetszésed? Visszaküldheted. Kicseréljük. Megoldjuk – gyorsan és tisztességesen. Ezt nevezzük FABINI Garanciának, és minden egyes vásárlónkra vonatkozik.”

Jan Fabini

Kezdd a FABINI-val féláron

  • Egészségbarát anyag

lkalmazkodik bármilyen ételkészítési módhoz

Aranybarnára sütött fogások

Minden főzőlapra, indukciósra is

Ergonomikus, szegecselés nélküli fogantyú. Kényelmes és biztonságos tartást biztosít

Praktikus térfogatjelölések az edény belsejében

Kezdeni a FABINI-val

Főzz változatosan, ne serpenyőt cserélj!

A Lucca mély serpenyő a mindennapi éhséged elengedhetetlen társa lesz. Mit készíthetsz benne?

Kezdd a - val

és próbáld ki a legsokoldalúbb mély serpenyőt féláron
és próbáld ki a legsokoldalúbb mély serpenyőt féláron!

Gyakori kérdések

A rozsdamentes acél edények alkalmasak kezdőknek?

Abszolút igen. Ne aggódjon, hogy olykor hibázik - ezek néha a főzéshez tartoznak. Még akkor sem, ha az étel időnként odaég, csak tisztítsa meg az edényt, és főzzön tovább. Rozsdamentes acél edényeink tartósak, és még a konyhai hibákat is elbírják. Egy kis gyakorlással megtalálja a saját ritmusát, és még jobban fogja élvezni a főzést.

Gyakori, hogy a rozsdamentes acél edények idővel megváltoznak? 

Igen. A finom patina, a foltok, a karcolások vagy az elszíneződések természetesek. Nem befolyásolják a funkcionalitást - éppen ellenkezőleg, annak a jele, hogy az edény együtt főz Önnel.

Miért jelennek meg foltok az edényeken - és mit lehet tenni ellenük?

A leggyakoribbak a vízből származó fehér vízkő okozta foltok. Nem károsak, és könnyen eltávolíthatók ecettel vagy rozsdamentes acéhoz valól tisztítószerrel. Nem kell aggódnia miattuk, nem befolyásolják az edények funkcionalitását vagy minőségét. A serpenyő gyakran akkor főz a legjobban, amikor már nem úgy néz ki, mintha új lenne. Az enyhe patina vagy elszíneződés a használat természetes velejárója, és annak a jele, hogy az edény valóban jól érzi magát a konyhájában. Ajánlás: Mosogatás után mindig alaposan szárítsa meg, lehetőleg puha konyharuhával. Ez segít megelőzni a vízből származó ásványi anyagok felhalmozódását, és az edények sokáig szépek maradnak.

Problémát jelentenek a rozsdamentes acélon lévő karcolások vagy elszíneződések?

Nem. Ez a használat normális velejárója. Nem befolyásolják az edények egészségét vagy funkcionalitását.

Hogyan ápoljam a rozsdamentes acélból készült edényeket? 

A normál mosogatás elegendő. Az időnkénti ápolás ecettel vagy enyhe mosogatószerrel segít megőrizni a szép külsőt és meghosszabbítja az élettartamot.

Hogyan kell megfelelően felmelegíteni egy rozsdamentes acél edényt? 

Melegítse közepes lángon 1-2 percig, amíg egyenletesen meleg nem lesz. Az ellenőrzéshez elvégezhet egy egyszerű tesztet - csepegtessen néhány csepp vizet a serpenyőre. Ha a cseppek golyóként futnak végig a felszínen, a serpenyő készen áll. Ha sistereg, a serpenyő nem elég forró. Ezután adjuk hozzá a zsiradékot, majd a hozzávalókat.

Milyen zsiradékot válasszunk, ha rozsdamentes acél edényben főzünk?

Használjon magasabb füstpontú zsiradékot, például repcét, napraforgót vagy tisztított vajat (ghee). Alacsonyabb hőmérsékleten jobb az extra szűz olívaolaj.

Használható a rozsdamentes acél indukciós tűzhelyen? 

Igen. Minden rozsdamentes acél edényünk teljes mértékben kompatibilis az indukciós főzőlapokkal.

A rozsdamentes acél edények mosogatógépben is moshatók?

Igen. Edényeink gond nélkül kibírják a mosogatógépet.

Első steak rozsdamentes acélon - hogyan kell csinálni?

A türelem a kulcs. Ha időt ad a serpenyőnek, megfelelően felmelegíti és megszárogatja a húst, mielőtt beleteszi a serpenyőbe, az anyag meghálálja. Természetes karamellizálódik, gazdagabb íze és aranyszínű kérge lesz, pont ott, ahol lennie kell.

Lehet, hogy tetszik

Kosár
Vissza a boltba

Az Ön kosara üres.